Näyttely­toiminta

Pirkanmaan Muistiyhdistys ry

Asuinyhteisö Kontukoti, (Toukolatalo)

Näyttelytilojen varaukset

Näyttelytiloja voivat varata Pirkkalan taideyhdistyksen jäsenet. Jäsenmaksu kyseiseltä vuodelta tulee olla maksettuna. Osa näyttelytiloista on vain yhdistyksen taiteilijajäsenille. Näyttelyn voi ripustaa yksin, yhteisnäyttelynä tai ryhmänä. Jäsen voi varata yhden näyttelypaikan kalenterivuoden aikana. Pirkankoivun varanneet voivat kuitenkin varata lisäksi yhden muista paikoista.

Näyttelytilojen vastaava:

Pirkko Lindfors-Vallas

Varauskalenteri

Vuosi 2022PirkankoivuKontukotiVapaa- aikakeskusMuistiyhdistysTaysTerveyskeskus
TammikuuKristiina Wallén, Pirkko SyysjokiSabrina SuominenLeo HarjapääTuula MalvisaloSaila HärkkiVuosi 2022 suljettu koronan vuoksi.
HelmikuuSabrina SuominenTeija JutilaTiina ChambersSibo Gao
MaaliskuuMarjaliisa Hietalahti Ulla ToijanniemiTuula MalvisaloTeija JutilaTiina ChambersSibo Gao
HuhtikuuMarjaliisa Hietaniemi Ulla ToijanniemiTuula MalvisaloPirkanopiston vuosikurssi 3Kristiina Wallén, Pirkko SyysjokiSibo Gao
ToukokuuPirkko LindforsKristiina Wallén, Pirkko SyysjokiTiina Chambers
KesäkuuTatu LahnajärviPirkko LindforsSabrina SuominenTiina Chambers
HeinäkuuTatu LahnajärviMarkku YlipääSabrina SuominenTiina Chambers
ElokuuTuula MalvisaloMarkku YlipääKaroliina Kotiranta, Pauliina ToivonenEeva Fredland
SyyskuuTuula MalvisaloTiina ChambersKaroliina Kotiranta, Pauliina ToivonenEeva Fredland
LokakuuTiina ChambersMarkku YlipääEeva Fredland
MarraskuuKaroliina Kotiranta, Pauliina ToivonenMarkku YlipääTuula Malvisalo
JoulukuuKaroliina Kotiranta, Pauliina ToivonenTuula Malvisalo
Vuosi 2023PirkankoivuKontukotiVapaa-aikakeskusMuistiyhdistysTaysTerveyskeskus
TammikuuTuula Malvisalo

Tilojen suositellut näyttelyajat

Poikkeavista ajoista esimerkiksi kesän lomakauden ajaksi on sovittava erikseen taideyhdistyksen näyttelyvastaavan kanssa.

NäyttelytilaSuositusaika varaukselle
Pirkankoivu2 kk
Asuinyhteisö Kontukoti2 kk
Vapaa-aikakeskus2 kk
Muistiyhdistys2 kk
Varattavissa taiteilijajäsenille:
Tays3 kk
Terveyskeskus2 kk

Ohjeita näyttelyyn

Näyttelyripustus

Ripustuskoukut tai vastaavat 3 – 4 cm:n etäisyydelle yläreunasta teoksen taakse mieluiten kehysten kulmien sisäsivuille, jos vain mahdollista, jotta teokset eivät käsittelyvaiheissa vahingoittaisi toisiaan!

Kun rakennat näyttelyäsi taideyhdistyksen näyttelytilaan, huomioi seuraavat seikat:

• Ripustusvalmius tauluihin toteutetaan esim. silmukkaruuvein.
  • Taulut tulee sijoittaa seinälle pääsääntöisesti katseen tasolle.
  • Varmista taulujen asettelu suoraan.
  • Ripustusvaijerien päät eivät saa näkyä taulujen takaa.
  • Teokset tulee numeroida ja nimetä sekä kirjata teosluetteloon, lisäksi lappu jokaisen teoksen viereen vähintään teoksen nimi ja teoksen tekijä.
  • Näyttelyn pitäjä edustaa samalla myös yhdistystämme.

Yksityisnäyttelyt

Pirkkalan Taideyhdistyksen jäsenet voivat tiedottaa sivuillamme omista yksityisistä näyttelyistään

Tiedotteen voi lähettää yhdistyksen sihteerille sähköpostiosoitteeseen:
pirkkalantaideyhdistys1@gmail.com

Viitteeksi: “Näyttelytiedot nettisivulle”.

Sivustolla ilmoittelun ehtona on, että jäsen on maksanut taideyhdistyksen jäsenmaksun. Kirjoittakaa sähköpostiviestiin meille kaikki tarvittavat tiedot varmistaaksenne näyttelytietojenne julkaisun asianmukaisena.

Laita viestiin näyttelyn keston lisäksi näyttelypaikan käyntiosoite ja aukioloajat ja mahdollisesti myös nettisivuosoite.

HUOM! Muista tiedottaa näyttelystäsi hyvissä ajoin ennen sen alkamista!

Lähetä liitetiedosto jpg tai png muodossa. Emme saa avattua muita liitetiedostoja sivuillemme.

Jurytetty näyttely, ilmoittautuminen

Kun tuot teoksiasi jurytykseen, täytä oheinen ilmoittautumislomake ja liitä tiedot myös teoksiin

Jokaiseen jurytettävään teokseen tulee laittaa seuraavat tiedot:

• Taiteilijan nimi
  • Teoksen nimi
  • Tekovuosi
  • Tekniikka
  • Koko
  • Hinta (jos teos on myynnissä)

ja toinen teostietolappu teipattuna niin, että tiedot voi kääntää näkyviin etupuolelle (näyttelyluettelon kirjoittamista varten, jottei ripustettuja tauluja enää tarvitse siirrellä)!

Näyttelyiden jurytysmaksut

voit myös maksaa yhdistyksen pankkitilille:

FI63 8146 9710 1411 01 käyttäen viitenumeroa: 901002

Ohessa Word- lomakkeet, jotka voit ladata koneellesi, täyttää ja tulostaa (tai tulostaa ja täyttää) valmiiksi.

Jurytettyyn näyttelyyn ilmoittautuminen

Teos 1