Bremen

BREMEN 2012

Eeva Lanteri-Sali:

Now and then

Exhibition named Rajaton-Grenzlos-Limitless was build to celebrate 35 years old art association of Pirkkala in Finland aside of annual exhibition in Galleria 2 in Pirkkala. Rajaton-Grenzlos-Limitless had a great exhibition place in July 2011 just in the middle of Tampere city in Gallery Saskia.

Already a year ago there was plan to make another show for all these pieces of art outside of Finland. After a long search and many contacts, the place, Bremen, in Germany, an honor consulate located in Präzident-Kennedy-Platz 1was found . So all those pieces of art met again in Bremen in summer 2012.

Nyt ja sitten

Näyttelykokonaisuus "Rajaton" luotiin juhlistamaan Pirkkalan Taideyhdistyksen 35-vuotista taivalta vuosinäyttelyn ohella Galleria 2:ssa Pirkkalassa. Näyttelykokonaisuudella oli upea paikka tulla esille, keskellä Tamperetta Galleria Saskiassa heinäkuussa 2011.

Jo vuosi sitten suunnittelimme teoksille toista mahdollisuutta tulla esille Suomen ulkopuolella. Pitkän etsinnän ja useiden kontaktien jälkeen paikka löytyi Bremenissä, Saksassa kunniakonsulaatin tiloissa osoitteessa Präzident-Kennedy-Platz 1. Niinpä nämä teokset tapasivat uudelleen kesällä 2012 Bremenissä.

veistokset
Maila Malmin ja Minna Nurmen veistokset