Yhdistyksen vakituiset näyttelytilat
Pirkkalassa ja Tampereella

Näyttelytiloja voivat varata Pirkkalan taideyhdistyksen jäsenet. Jäsenmaksu kyseiseltä vuodelta tulee olla maksettuna. Osa näyttelytiloista on vain yhdistyksen taiteilijajäsenille. Näyttelyn voi ripustaa yksin, yhteisnäyttelynä tai ryhmänä. Jäsen voi varata yhden näyttelypaikan kalenterivuoden aikana. Pirkankoivun varanneet voivat kuitenkin varata lisäksi yhden muista paikoista.

Näyttelyajan varaus

Näyttelyaika vaihtelee 1 - 3 kuukautta näyttelytilan mukaan.
Näyttelyiden suositellut pituudet ovat Pirkankoivu 2 kk, Tays 3 kk, Vapaa-aikakeskus 1-2 kk, Muistiyhdistys 2- 3 kk ja Terveyskeskus 2 kk, Kontukoti 2-3kk. Poikkeavista ajoista esimerkiksi kesän lomakauden ajaksi on sovittava erikseen taideyhdistyksen näyttelyvastaavan kanssa.
Varaa aika yhdistyksen näyttelyvastaavalta. Muistathan vahvistaa näyttelyvarauksen vielä viimeistään 2 viikkoa ennen näyttelyn alkua. Vahvistamaton näyttelyaika siirtyy toiselle taiteilijalle.

Osassa näyttelypaikoista on etukäteen ilmoitettu ripustus-/purkuajanakohta. Kaikissa näyttelytiloissa ei ole mahdollista ripustaa/purkaa näyttelyä viikonloppuisin tai iltaisin. Tarkista tilojen aukioloajat ja sovi tarvittaessa paikan yhteyshenkilön kanssa tulostasi. Sovi silloin myös tarkempi ripustus- ja purkuaika edellisen ja seuraavan taiteilijan kanssa. Saat yhteystiedot näyttelyvastaavalta.

Mikäli näyttelysi syystä tai toisesta yllättäen peruuntuu, muista ilmoittaa pikimmiten asiasta yhdistyksen näyttelyvastaavalle!

Tilojen varaukset
sekä mahdolliset muutokset:
näyttelyvastaava
Pirkko Syysjoki
puh: 050 3278569
pike.syysjoki@gmail.com

Näyttelyn ripustusohjeita

Taiteilija edustaa näyttelyssään myös taideyhdistystä.
Ripusta tauluja näyttelytilaan sopiva määrä, ei liikaa eikä liian vähän.
Nimeä ja numeroi näyttelytilaan ripustettavat taulut.
Laita esille siisti näyttelyluettelo, joko erillinen seinään ripustettava lista tai nippu jaettavia/lainattavia luetteloja. Vieraskirjan voit laittaa lisäksi.
Taiteilija vastaa itse teosten mahdollisesta myynnistä.
Näyttelypaikoissa on rajatusti tilaa, joten muun materiaalin kuten CV:n, käyntikorttien tms. esille laittamisesta voit tarvittaessa sopia näyttelypaikan kanssa.

Osassa näyttelytiloja on naulat ja osassa ripustuskiskot ja vain osassa on valmiina siimat/rautalangat ja ripustuskoukut. Ripustus voi vaatia lisäksi tikkaat, jotka on itse tuotava mukana*.

Kiskot     Siimat     Naulat
Terveyskeskus*       on        on               ?
Pirkankoivu             on        on
Vapaa-aikakeskus    on        on
Tays*                     on         ei (omat siimat/rlangat mukaan)
Muistiyhdistys         on         on
Kontukoti                on        on             on

Näyttelyistä ilmoittaminen ja tiedottaminen

Yhdistyksen näyttelyvastaava toimittaa tiedot näyttelystä Pirkkalainen-lehteen
ja Menoinfoon sekä erikseen vapaa-aikakeskukseen.
Voit laittaa näyttelyvastaavalle tietoja näyttelystäsi kuten näyttelyn nimi, tekniikka.
Menoinfoon mahdollisesti lähetettävästä teoskuvasta voit sopia erikseen näyttelyvastaavan kanssa. Pirkkalan vapaa-aikakeskus ilmoittaa lisäksi kunnan Internet-sivuilla mm. näyttelyistä ja saattaa kuvata teoksia. Kuvauskielloista tulee ilmoittaa yhdistyksen näyttelyvastaavalle näyttelyajan varauksen yhteydessä.
Taiteilija voi omaloitteisesti ottaa yhteyttä Pirkkalaisen toimittajiin näyttelystään
ja/tai näyttelyn avajaisista tai lähettää toimitukseen näyttelyistä tiedotteen ja kuvia.

Näyttelytilat Pirkkalassa

Pirkkalan Terveyskeskus

Lentoasemantie 60 33960 Pirkkala

Vain Pirkkalan Taideyhdistyksen taiteilijajäsenille
Näyttelyn ripustus on kuukauden vaihtumista lähimpänä sunnuntaina
klo 17 - 19 välillä ja purku klo 17 mennessä.

Palvelukeskus Pirkankoivu

taidekäytävä, Lehtimäentie 2 C 33960 Pirkkala
Mahdollisuus järjestää avajaiset, jossa taiteilijalla on tilaisuus kertoa
teoksistaan näyttelyvieraille. Avajaisten järjestelystä ota yhteyttä
päivätoiminnan ohjaaja Tiina Vehkasaareen, puh. 050 4397532
Näyttelyn ripustus  taidekäytävälle on ensisijaisesti kuukauden vaihtumista
lähimpänä sunnuntaina klo 17 - 19 välillä ja purku klo 17 mennessä.

Pirkkalan Vapaa-aikakeskus
Urheilutie 10 33960 Pirkkala

Näyttelytilat Tampereella

TAYS, naistentautien poliklinikka

Elämänaukio 2 33520 Tampere, K-rakennus 1krs,

Vain Pirkkalan Taideyhdistyksen taiteilijajäsenille.
Näyttelyn voi ripustus /purkaa vain poliklinikan aukiolo-aikana arkisin klo 16 mennessä.
Sovi varatun näyttelyn ripustus- ja purkuajankohdasta tarkemmin
osastonhoitajan kanssa p. 03 3116 4512

Pirkanmaan Muistiyhdistys ry

Huom. Uusi osoite 1.1.2020 alkaen:
Hammareninkatu 7, 33100, 3.krs. Tampere

Sovi varatun näyttelyn ripustus- ja purkuajankohdasta muistiyhdistyksen kanssa Pirkanmaan Muistiyhdistys ry yhteydenotot sähköpostilla: muistiyhdistys@saunalahti.fi

Asuinyhteisö Kontukoti
Ahlgrenin puistokuja 2, 33180 Tampere (Toukolatalo)

Näyttelytilaa valittavissa kahdessa kerroksessa. Myös veistoksia mahdollista laittaa esille. Näyttelyaika on 3kk. Sovi varatun näyttelyn ripustus- ja purkuajankohdasta sekä muista yksityiskohdista kuten avajaisten järjestämisestä yms. Kontukodin yhteyshenkilön kanssa. Yhteydenotot joko Marjo Siltanen/0405043008 tai sähköpostilla marjo.siltanen@kontukoti.fi